Cégünkről

A PROFEKTA Tanácsadó Kft. és partnervállalkozásai több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező pályázati szakértőkből áll. Munkatársaink széles körű ismeretekkel és referenciákkal rendelkeznek a hazai és európai uniós pályázatok területén. A PROFEKTA tanácsadó Kft. fő tevékenysége a pályázati szaktanácsadás, a pályázatírás, valamint a teljes körű projektmenedzsment szolgáltatás.

Cégünk küldetése elősegíteni a hazai vállalkozások fejlődését megbízható, precíz és gyors szakmai munkavégzésünkkel. Cégünk büszke arra, hogy az elmúlt években egyetlen marketing eszközünk a meglévő partnereink elégedettsége alapján kialakult jó hírnevünk volt, mely a kiváló szakmai tudásunknak és üzleti megbízhatóságunknak köszönhető.

Partnereink elégedettségét mutatja, hogy ügyfeleink 50%-ával már több éves az együttműködésünk, az új ügyfelek 60%-a pedig meglévő ügyfeleink ajánlása alapján keresi fel Cégünket. A PROFEKTA Tanácsadó Kft. és partnercégei által készített pályázatok sikeraránya meghaladja a 90%-ot, mely szakmai felkészültségünknek és a Cégünk által végzett előminősítési rendszernek köszönhető.

Szakértőink korábban pályázati bíráló tevékenységet is végeztek, mely által kiválóan ismerik a teljes pályáztatási folyamat eljárásrendjét. Munkatársaink képesítése: EU projekttervező szakközgazdász, pénzügy-közgazdász, vállalkozásfejlesztő – közgazdász, közbeszerzési referens, esélyegyenlőségi szaktanácsadó.